HTML

Organikus káosz - Mach Péter blogja

"Legelemibb célunk rácáfolni arra a mélyen rögzült tévhitre, amely szerint ép eszű és erkölcsű embernek nem szabad politizálásra adnia a fejét. Akkor mondhatjuk magunkat sikeresnek, ha közéleti szereplésünkkel hozzájárulunk ahhoz, hogy az állampolgárok visszanyerjék hitüket az elvhű, polgárbarát, közérdeket szolgáló, tisztességes politika lehetőségében." Mit tehet egy lokálpatrióta, zöld politikus egy fővárosi peremkerületben? Miként alakulhat át Pesterzsébet egy élhetőbb és szerethetőbb kerületté az itt élő környezettudatos polgárok összefogásával? Erre keresem a választ és természetesen beszámolok az önkormányzati üléseken történtekről, az általam képviselt és felvállalt ügyekről, akciókról, a mindennapi élményekről, munkáról.

Kövess minket a Facebookon!

Címkék

Ábrahám Géza (4) adó (3) adósság (4) ajánlószelvény (3) akadálymentes (7) akadálymentesítés (6) alkotmány (4) aradi vértanúk (3) aszfaltrajz (3) Átalakuló Duna-part (4) átláthatóság (5) átlátható gazdálkodás (5) atom (3) Bánó Miklós (5) Baross-Topánka (4) beszámoló (7) BKK (5) BKV (4) bölcsőde (5) bolhapiac (3) Budapest (3) budapest (26) bűnmegelőzés (6) bűz (5) bűzszennyezés (4) Címkék (5) civil (3) csaszny márton (4) dél-pesti kórház (4) demokrácia (12) diktatúra (3) DK (3) Dr. Vas Imre (6) Dr Vas Imre (4) Duna (6) Duna-part (24) einstand (3) esélyegyenlőség (17) ESMTK (12) fa (3) facsonkítás (4) fakivágás (7) Felcsút (4) Ferencváros (5) fidesz (45) FIDESZ (31) FKF Zrt. (4) foci (6) fogadd örökbe (3) fogadóóra (5) földesi gyula (15) Földesi Gyula (26) fórum (4) futópálya (4) globális felmelegedés (3) Gubacsi-lakótelep (7) Gubacsi lakótelep (3) hajléktalan (7) Hiller István (4) hulladék (4) hulladékkezelés (6) hulladékudvar (3) időközi választás (3) Illatos út (12) illegális hulladéklerakó (3) ingatlan (3) iskola (4) Jahn Ferenc (5) játszótér (6) JOBBIK (5) jódossós (3) Juhász Lajosné (3) Kaiser György (4) kampány (8) képviselő (6) kerékpár (6) kiserdő (4) Kiserdő (3) költségvetés (33) környezet (3) környezetvédelem (55) korrupció (9) Kosuti (5) kosuti (4) közbiztonság (3) közélet (3) közétkeztetés (8) közlekedés (10) közösség (5) közösségi kert (8) közösségi közlekedés (5) közösségi rendőrség (4) közösségi tervezés (21) kutya (4) kutyafuttató (7) lakossági fórum (3) légszennyezés (5) lehet más a politika (89) lmp (67) LMP (8) lomizás (3) Mach Péter (48) mach péter (74) Madarak és fák napja (3) magánnyugdíjpénztár (3) máltai (3) média (3) mediáció (3) Mediterrán-lakópark (18) megszorítás (3) mszp (5) MSZP (5) munka (3) munkajog (3) munkanélküliség (4) mutyi (3) nagy tibor (4) napirend (16) Nőnap (5) Nyitnikék Óvoda (3) önkormányzat (105) önkormányzati választás (3) orbán (4) orbán viktor (5) Orbán Viktor (14) óvoda (6) Paks (4) pályázat (6) Párbeszéd Magyarországért (9) parlagfű (6) párt (5) pavilonsor (5) Pensio (3) pesterzsébet (133) Pesterzsébet (42) petíció (4) polgármester (7) polgárőrség (3) politika (60) program (10) rendezvény (4) részvétel (7) részvételi demokrácia (22) részvételi költségvetés (15) rezsicsökkentés (4) sport (5) stadion (8) Szabados Ákos (14) szabados ákos (20) szavazás (3) szegénység (3) szelektív (5) szelektívszigetek (4) szemét (18) szemétgyűjtés (6) szennyvíz (3) szociális (6) takarítás (11) tankönyv (3) TAO (3) Tarlós (3) testület (34) testületi ülés (36) topánka utca (4) trafik (4) trafikmutyi (3) transzparencia (3) tüntetés (4) tűz (3) uszoda (6) utca (3) üvegzseb (3) választás (27) vasárnapi zárvatartás (3) vasút (5) vasútállomás (6) vas imre (14) Vas Imre (11) xx. kerület (109) zajvédelem (3) zebra (4) Zodony utca (8) zöld (12) Címkefelhő

Kivéve Orbán vejét!

2015.02.13. 10:02 Mach Péter

  • A vasárnapi zárva tartás mindenkire vonatkozik!
  • Kivéve a gyevi bírót! (Orbán Viktor családját és üzletfeleit.)

„Gyevit ne tessék keresni a térképen, mert a térképen csak Algyő található, egy macskaugrásnyira Szegedhez. De hát a makfa mondhat, amit akar, a gyevi magyar mégiscsak jobban tudja a faluja nevét, mint a mappa. A gyevi magyar itt árulja a sült tököt a kultúrpalota tövében, a két kűszent lábánál, akiknek nagy örömük telhet ebben a déligyümölcsben, lévén az egyik Homérosz, a másik Arisztotelész.
Kérdezem tőle, hová való, ezt feleli rá:
- Leginkább csak Gyevibe.”

gyevi_1.jpgFriss hír a nol.hu-n, hogy készül a boltok vasárnapi zárva tartásának részletszabályozása. A rendelet több új kivételt is behoz, a kertészetek és Tüzép-telepek mellett például nyitva maradhatnak a kikötőkben üzemelő boltok. Utóbbi nyertese pedig Orbán Viktor veje, aki most vette meg a keszthelyi kikötőt.

Már a kikötő vásárlása is számos kérdést felvetett, például, hogy megtörtént-e a törvény által előírt versenyeztetés az ügyben.

A vagyontörvény és a költségvetési törvény értelmében minden 25 millió forint fölötti állami- vagy önkormányzati ingatlan értékesítésénél kötelező ugyanis a versenyeztetés. A kikötő vásárlásakor 7 millió forintot fizettek a vevők, ugyanakkor átvállaltak egy 22,8 millió forintos adósságot és beígértek egy 330 millió forint értékű feltőkésítést is. A PM meggyőződése, hogy a tranzakciót egyben kell értékelni, különben minden esetben ki lehetne kerülni a versenyeztetési előírást. Ennek fényében a Zala megyei Kormányhivatalnak vizsgálnia kell, mint az ügyben a törvényességi felügyeletet gyakorló szervnek a kikötő eladásának jogszerűségét.

Nem baj, addig is míg minden kérdésre fény derül, gyorsan kivonható a vasárnapi zárva tartás alól, egy kis versenyelőny mindig jókor jöhet. A most kiszivárgott javaslat szerint kinyithatnak majd vasárnap a főszezonban a nagy tavak, így a Balaton, a Tisza- és a Velencei-tó mellett fekvő települések boltjai is. A kikötőkben álló üzletekkel szemben azonban ezek a boltok, telepek csak akkor működhetnek vasárnap, ha az üzletben olyan dolgozik, aki legalább 20 százalékos tulajdonosa a vállalkozásnak.

A keszthelyi kikötő tulajdonosai, köztük Orbán veje tehát hatalmasat nyer a kormányrendelet elfogadásával, mármint ha az önkormányzat engedélyez kiskereskedelmi beruházást az adott partszakaszon. Lehet rá fogadni megteszi-e.

„- Gyeviben az a törvény, hogy a bírót mindenből ki kell venni.
- Ejnye, kutya meg a mája! - csodálkozott el a király. - Hát aztán ki hozta ezt a gyevi törvényt?
- A gyevi bíró! - lengette a füleit a dudaember.”

erre_iszunk.jpg

Erre iszunk!

Vajon meddig fokozható ez a pimasz és pofátlan önkielégítés? Meddig lehet a jogszabályokat úgy alakítgatni, hogy a „király” családjára és üzletfeleire ne vonatkozzanak?

Tisztelt fideszes urak, egyszer mindennel el kell számolni!

Ahogy Móra Ferenc már megírta:

„- Gyevi derék népét szívébe fogadja a király őfelsége! - olvassa a kisebb deák.
- Kivéve a gyevi bírót! - mondja a nagyobb.
- Nincs köztük tökkel ütött fejű ember.
- Kivéve a gyevi bírót!
- Azért elrendeli a király, hogy Gyeviben többé senki porciót ne fizessen!
- Kivéve a gyevi bírót!
- Ezüsttálból aranykanállal egyen!
- Kivéve a gyevi bírót!
- Tíz arany útravalót kapjon! - hajtogatta össze az ispán az írást.
- Kivéve a gyevi bírót! - mondta rá a király, s odafordult nevetve a dudaemberhez. -
No, gyevi bíró, ugye, hogy jól megtanultam a gyevi törvényt?”

59 komment

Címkék: Orbán Viktor Keszthely vasárnapi zárvatartás

A bejegyzés trackback címe:

https://machpeter.blog.hu/api/trackback/id/tr767171105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyix 2015.02.13. 16:25:39

ez semmi ahhoz képest ahogy átadták neki. Persze meg merik csinálni. Mindjárt ide is fog jönni pár barnanyelvű fütyiszmajom és megmagyarázzák hogy ez így jó.

hümhüm 2015.02.13. 16:37:29

Machpetike nagyon gyagya vagy....
A Balaton, a Velencei tó valamint a Duna és a Tisza összes kikötője Orbán vejéé? Sőt, az ezekben üzemelő minden bolt is..?
Ritka nagy baromságokat irkáltok össze... a kikötőknek vasárnap is kell üzemelni, a vizen nem lehet szombaton (sem) bevásárolni...

Mach Péter 2015.02.13. 16:47:31

@sanyix: Már meg is történt. ;-)

dr kíváncsivagyok 2015.02.13. 16:49:33

Itt is van ez a díszpinty...humhum...

Szelid sunmalac 2015.02.13. 16:50:01

@hümhüm: Aham, csakhogy nem az osszesre vonatkozik am, hanem kulon kormanyengedellyel, olyat meg nem kap mindenki. De tegyuk is felre. Szoval a vitorlasok bem tudnak szombaton bevasarolni, mint a tobbiek? Mi van ocsem, nem birod felvinni a sort a hajora? Ilyen kreten indokot is csak egy szarosnyelvu majom tud kitalalni.

Baszkikám 2015.02.13. 16:52:39

@hümhüm:
hah.. ez csak a véletlen műve, hogy ponnnnnt akkor jön ez a kikötősnyitvatartósdi, mikor a piktor veje vesz egyet. :)

Legalább akkora véletlen, mint amekkora az, hogy a mészároslőrinc ponnnnnt akkor vesz egy disznászatot, mikor a disznók után járó támogatást "X-re akarják emelni.

Micsoda véletlenek de télleg!

Gyurcsánykorszakban az ilyet korrupciónak meg mutyinak hívtátok, most persze ez valami egészen más.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.02.13. 17:02:09

@Baszkikám: világörökséget is vett?pedig ott is nyitva lehet tartani...

iszonyat gyenge ez gyerekek.legalább akkora baromság mint a a vasárnapi zarva tartás.

Baszkikám 2015.02.13. 17:15:12

@FILTOL:
hát igazad van!

A vasárnapi zárva tartás is egy szép nagy baromság!

De miért van az, hogy ezek csak a baromságokra fogékonyak?

Piktorunk történelmi lehetőséget kapott a 2/3-dal 2010-ben.
Előtte nem lehetett semmi jót megvalósítani ebben az országban, mert a parlamentben minden épkézláb javaslatot 1000 féle érdek mentén felapróztak, kilúgoztak, úgy, hogy pont az tűnt el belőle ami jó lett volna.
Most megtehette volna, hogy a sok hülyére nem hallgatva megvalósít egy csomó olyan dolgot, ami ezt az országot előre vihette volna.
Erre mi történt???

CSAK A HÜLYÉKRE HALLGATOTT, ÉS AZ ÖSSZES DEBIL BAROMSÁGOT, AMITŐL A MAGYAR NÉP CSAK SZENVED, KERESZTÜLTAPOSTA A PARLAMENTEN, DE ÚGY, HOGY A VILÁG CSAK RÖHÖG RAJTUNK ÉS LEGYINTENEK EGYET HA VALAKI AZT MONDJA, MAGYARORSZÁG!

Könyörgöm, a románok is lehagynak minket versenyképességben.
A szlovákok, akiken 10 éve mi röhögtünk, rajtunk röhögnek és rakétaként húznak el mellettünk!

Köszönjük I. piktor király!

bölcsbagoly 2015.02.13. 17:48:01

A frusztrált banda már a fűszál zöldjébe is beleköt. Nyugi, nyugi, így 2018-ban a parlamentbe se kerülnek be a kedvenceitek...titeket meg kitör a frász addig. lesz kinek újra nyitni az OPNI-t.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.02.13. 17:54:25

"CSAK A HÜLYÉKRE HALLGATOTT,"

Jajj, ne legyünk már olyanok, mint a Lenin\Kádár elvtárs jó ember, csak rossz tanácsokat adnak neki.

Ez a mocskos működési mechnizmus, ami jellemzi az országot, az ő műve.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.02.13. 17:56:29

@bölcsbagoly: Na, megjött az ügyeletes fideszseggnyaló, aki szerint rendjén, hogy átírják a törvényt, hogy a cigánykirálylány hitves hercegét ne érintse...

ex-dr. vuk 2015.02.13. 18:07:48

@Baszkikám: ez ilyen. meszaros is akkor nyitott sertestelepet, pont mielott a tampogatast duplajara emeltek... ocsem ezeknek lottozni kene, akkora szerencsejuk van mindig.

ex-dr. vuk 2015.02.13. 18:08:28

@bölcsbagoly: majd akkor hallgatsz el amikor epp a te cuccod lopjak. persze ha eleg barna a nyelved, akkor meguszod egy darabig. bar simicska is azt hitte ;)

turista a saját országában 2015.02.13. 18:18:35

@hümhüm: "A Balaton, a Velencei tó valamint a Duna és a Tisza összes kikötője Orbán vejéé?"

Ezt szántad mentegetésnek? Loptam, oké, de nem én loptam el a világon mindent?

ex-dr. vuk 2015.02.13. 18:19:59

@turista a saját országában: "volt olyan nap, hogy nem lopott" - ennyi eleg szerintem, mindenki kussolhat ;)

Igy volt a trafikmutyival is: "volt olyan ellenzeki, aki kapott trafikot nem? akkor kuss legyen"

turista a saját országában 2015.02.13. 18:20:46

@hümhüm: @bölcsbagoly: Hogyan jutott Orbán veje a kikötőhöz? Na? Erre adjál választ, de olyat, ami nem a korrupcióról ordít, te barom.

bölcsbagoly 2015.02.13. 18:23:07

Na megjöttek a hülye kommentálók is. Ugyanazok minden blogon. Érveik nincsenek, cáfolni nem tudnak, fikázni annál jobban. Láthatóak már a demencia tünetei náluk. Részvétem ballibák, ha csak ilyenek védik a vélt érdekeiteket...

ex-dr. vuk 2015.02.13. 18:26:01

@bölcsbagoly: "Na megjöttek a hülye kommentálók is." - ez mindig igaz, amint megerkezel.

turista a saját országában 2015.02.13. 18:26:11

@ex-dr. vuk: Ja, van egy érvelési stílusuk, kétségtelen.

Tökönrúgott Feleségek 2015.02.13. 18:26:41

@FILTOL: Filtolkám! "Anyám kedvenc cigije a '70-es évekből"! Egyetlenegy olyan hozzászólásodat nem olvastam az elmúlt években, ahol legalább egy kis "ejnye-bejnye"-szerű kritika megfolgamazódott volna benned a Fidesz felé. Szerinted minden tökéletes, soha semmit nem toltak el :) furi

Tökönrúgott Feleségek 2015.02.13. 18:29:46

@bölcsbagoly: apukám! és eddig TI miért nem nyitottátok ki az OPNI-t?

sanyix 2015.02.13. 18:32:54

@bölcsbagoly: kaki ezt te mondod? Hát igen érveid nincsenek cáfolni nem tudsz (nehéz is a nyilvánvalót), állandóan csak a a geci seggét nyalod. Mert egy darab szar vagy :)

turista a saját országában 2015.02.13. 18:39:45

@bölcsbagoly: Te fasz, attól még, hogy te pofátlan módon tagadod az ordító korrupciót, az nagyon is létezik.

Letagadni a csillagokat is az égről... erre futja.

röf 2015.02.13. 18:40:50

Na, visít a liberális sziréna....
Egy nap úgy hány bérblog születik ugyanabban a témában?
Ráadásul hülyeség.
Persze nem vitatom, a vicsorgó kórus ébrentartására kiválóan alkalmas, de valljuk meg, csak 2018-ig tart a lelkendezés... :)

sanyix 2015.02.13. 18:45:00

@röf: Na itt a másik szardarab is! Tisztára south park, mennyi beszélő kaki :)

lavór 2015.02.13. 18:50:39

"Ezt tényleg meg merik csinálni?"

Miért ne mernék? Erre szavazott az istenadta nép. Ki így, ki úgy...

röf 2015.02.13. 18:52:40

A rühes kutya ugat, a karaván röhögve halad... :)

Putyinpárti Gyorsnaszád · http://ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/ 2015.02.13. 18:59:29

@röf: röhögve? Gecizve meg gyurcsányozva halad néha erre, néha arra, mert eltévedt :)

Furusina 2015.02.13. 19:06:53

Nevetséges! Ezek nem tengeri kikötők, ahol hetek óta utazó emberek jutnának nélkülözött dolgokhoz. Itt nincsenek távolságok. Semmi nem indokolja jobban a 'kikötői' nyitva tartást, mint bármi másét.

feryke 2015.02.13. 19:33:19

Éljenek az agresszorok aki bírja marja és tele lesz a marka Pártoktól függetlenül mert mind ezt csinálta és csinálja FELELŐSSÉGRE VONÁS NÉLKÜL BIZONY

Kapitány_1 2015.02.13. 19:35:42

@bölcsbagoly: hát barátom, te is egy lombik selejt vagy, félre sikerült kísérlet. Mert azt nem hiszem, hogy szüleid férgek lettek volna.

bekbórd! 2015.02.13. 21:11:22

Nincs is a Libás kikötőben bolt. Az egész Balatonon egy kikötői kisboltot ismerek, de az pont a tó másik felén van.
Persze azért bekaphatja, de ez a cikk hülyeség.

Mach Péter 2015.02.13. 21:20:27

@bekbórd!:
"A keszthelyi kikötő tulajdonosai, köztük Orbán veje tehát hatalmasat nyer a kormányrendelet elfogadásával, mármint ha az önkormányzat engedélyez kiskereskedelmi beruházást az adott partszakaszon. Lehet rá fogadni megteszi-e."

Ha épül, akkor...

Szűtté mamá? Szűjjé! 2015.02.13. 22:25:38

@bölcsbagoly: Hogy van gyomrod bazdmeg ezt a Tiborc vej-t is védeni. Ehhh...

villamos alóli kacaj nem mindig őszinte 2015.02.13. 22:34:27

Mi a gond?
A saját lábon állás két lábon történik!
Ez volt a második!
Ja, hogy százlábúról van szó?
Istenkém, teccetek vóna gondolkodni!

sumes67 2015.02.13. 23:58:06

Á, a kikötő lófasz ahoz képest, hogy tulajdonkėppen a saját cėge írta a közvilágításmodernizációs pályázatokat, amit aztán a másik cėge meg is nyert.
Disznó, és többiek! Az mszp kasszánál felvettétek már a lét, igaz?
Átlátszóan túl vagytok pörögve.

apro_marosan_petergabor 2015.02.14. 01:19:24

Nem únjátok, ballibák?
Mikor legyen nyitva egy pihenést szolgáló komplexum, ha nem a hétvégén is?
Hétköznap dolgozik a vitorlázók többsége.
Nem baj?

Saar Jacques 2015.02.14. 01:56:57

Az egész történet zanzásítva:

"- Tíz arany útravalót kapjon! - hajtogatta össze az ispán az írást.
- Kivéve a gyevi bírót! - mondta rá a király, s odafordult nevetve a dudaemberhez. -
No, gyevi bíró, ugye, hogy jól megtanultam a gyevi törvényt?”

Aztán a király meghalt, a bíró ugyanolyan gazember maradt,
mi meg kaptunk 10 aranyat ÚTRAVALÓNAK, amivel emigránsként más EU-s országokban mosogatunk!

True story

Hefe 2015.02.14. 04:13:14

nyilvanvalo hogy meg vannak fosva orbanek. A fenykepen is jol latszik hogy a tiborc gyerek golyoallo mellenyben tolti a palinkat apos pajtasnak...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.02.14. 07:03:23

@Mach Péter: hatalmasat nyer a kormányrendelet elfogadásával"
ne szánalmaskodjunk már, az hogy lesz egy ábécé a kibaszott luxuskikötőben?
a kikötő a hatalmas nyerés, nem a bolt.
istenem de gyenge eresztés....

Ј.László 2015.02.14. 07:44:02

@apro_marosan_petergabor: A helyesírás nem erősséged, ugye? "únjátok" :-))

lobster thermidor 2015.02.14. 07:45:07

Jó reggelt kívánok!
Eddig nem tetszettek észre venni, hogy itt 2010 - óta személyre szabott törvénykezés folyik?
A jó elvtársak földet, trafikot, kikötőt kapnak a rossz elvtársak börtönt, vagy korbácsot.

Ј.László 2015.02.14. 07:47:16

@bölcsbagoly: Egyelőre te vagy aki nem érvelsz, te szardarab!

Bármire Megoldás 2015.02.14. 09:07:59

Ugye csak a keszthelyi kikötőre igaz a nyitvatartás? Nem? Akkor az összes kikötő az orbán családé bakker! Van vagy 100 csak a Balaton prtján. Mikor vették meg? Csendestársak biztos. Biztos áttelepíteném a hajómat (ha lenne) Keszthelyre. Romhalmaz, az igaz, de mégis nyitva lesz a vegyesbolt. Milliárdos nyereség. Ja, naponta. Örülünk Vincent?

élhetetlen 2015.02.14. 11:40:05

@apro_marosan_petergabor:
Ez ragyogó érv. „Hétköznap dolgozik a vitorlázók többsége.”. Aki csak úgy lemegy hétvégén, de nincs vitorlása, az meg biztosan nem dolgozik egész héten. Egy bolt nyitva tartása szempontjából mi a különbség a vitorlázó, és a fürdőző között? (egy van, a vitorlázó kijöhet az utcára, a de egy gyalog nem mehet be a vitorlásklubba).

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.02.14. 11:44:01

@anyadmajma: nyilván nekem van 30 alatt az IQ-m, nem annak aki Andrási-nak írja az Andrássy-t...

te ilyen akasztgatós demokrata vagy, avagy nem-náci jobbikos?

Netuddki. 2015.02.14. 12:26:21

Már máshol is írtam, mire jön a szezon a "vej" már régen busás haszonnal túladott a keszthelyi kikötőjén.

A tüzépek meg szombat délben be szoktak zárni, nem tudom melyik balfasznak jutott eszébe bevenni a kivételek közé. Hát az se sok tüzépen járhatott, vagy nem tudom mire gondolhatott tüzép alatt. Azért a praktikert nem keverném össze velük. De hát mint tudjuk balfaszok csinálják itt a törvényeket. Balfasz fideszesek, fideszes balfaszok.

Netuddki. 2015.02.14. 12:28:01

@FILTOL: Anyád majmának tökéletesen igaza van. Ostoba tolvaj népség a fideszes, és az is aki támogatja őket. Egy kelés vagytok az ország testén amit ki kell vágni...

péklapát2 2015.02.14. 12:55:49

Ezt a fatolvajt és a többi mutyista elvtárscsemetét, havert az egész pereputtyra kiterjedő vagyonelkobzás melletti kényszermunkára kell ítélni a rendszerváltás után.

Hannibal ante portas 2015.02.14. 13:03:32

Hogy egy kis vonatkozó irodalmat is olvassatok, bérmunkában dolgozó fröcsögők, Mach Péter cimborátokkal együtt. A kérdés csak az, hogy tényleg mindössze ennyire tellik? Egyesek IQ - ja olyan, mint az infláció: teljesen eltűnik.

magyarhirlap.hu/cikk/17336/Kikotogate

A válaszokból a trágárságot kérem kerüljétek.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.02.14. 18:57:00

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: igazán megható, hogy majd minden alkalommal a végső érvetek az akasztás.

Mach is igazi demokrataként tűri. Méltó egy elnökségi taghoz a szinvonal.

Mach Péter 2015.02.14. 22:17:50

@FILTOL:
Nincs a blogomon előmoderáció, nem világom.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2015.02.15. 17:27:56

@Mach Péter: a mindenkinek járó alapjövedelemről is lesz majd cikk Péter?

mno.hu/belfold/megint-eloallt-az-orult-tervvel-a-pm-1272980

a moderációról.
persze ez még mindig jobb, mithogy ne is lehessen hozzászólni, mint pl. Szabó Rebeka asszony blogján, vagy egy rakat "demokratikus"blogon, viszont az akasztgatás az szerintem durva.
na mindegy

Mach Péter 2015.02.15. 20:29:15

@FILTOL:
Lesz.

Amúgy moderáció van, akasztást töröltem, csak nem ülök egész nap gép előtt.
süti beállítások módosítása